vrijdag 25 november 2011

Levering van originele en compatible inkjet - tonercartridges.

...  ....    . WELKOM OP ONZE INFORMATIEVE WEBSITE  ..   .. . ......

-------------------------------------------------------------------------------------

Daarnaast verkoop navulsets - inkt en inzameling lege exemplaren. Prijzen compatible en/of hervulde cartridges reeds vanaf € 5,00.
.
Mede door milieu en marktontwikkelingen op  het gebied van fax-kopieer-printersupplies en de prijzige cartridges is een en ander destijds tot stand gekomen en zijn wij ons gaan verdiepen-specialiseren in reconditionering, oftewel voor hergebruik geschikt maken. 
.
Volgens onze klanten hebben wij naam gemaakt door hoge kwaliteit, scherpe  prijzen en uitstekende service.  Supplies worden door ons geleverd met... volledige garantie.
.
Wij zijn (meestal) dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 21.00 uur (maandag - vrijdag). Zaterdag 10.00 - 18.00 uur. Bestellen per mail kan hier: info@maasenwaal-supplies.nl

Computerserviceburo 'Maas en Waal'
Burg. Blessinglaan 2, 6644 DC Ewijk
Telefoonnummer (vast): 0487- 521767     
K.v.K. Nijmegen nr:      09103119
BTW nummer: NL 668.36.293.B.01 Mobiel telefoonnr:  06-50 440 699

------------------------          ------------------------------------------..----------------   -----.-----------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
GEPLANDE SLIJTAGE (printers)                             12 december 2011

.
Op 1 november 2011 zond de Belgische Publieke Omroep Canvas de documentaire ‘De Slijtageslag’ uit. Aanrader voor hen die duurzaamheid belangrijk vinden. Deze video gaat over bewust ingebouwde slijtage in veel dagelijkse voorwerpen.
.
Heeft ook u al eens zitten mopperen omdat uw printer (cartridge) defekt raakte op een moment dat het u slecht uitkwam? Of dat uw nylonkousen het begaven toen u net naar een gala wou vertrekken? Of dat de batterij van uw iPod het al snel liet afweten? Zoja, dan bent u ook een slachtoffer van..... 'geplande slijtage'.
.
Vroeger probeerden producenten van goederen kwaliteitsvolle producten af te leveren, liefst met een lange levensduur. Zo had de consument het graag. Maar voor de industrie was het een vloek, want producten die niet verslijten hoeven ook niet vervangen te worden en dus valt er voor hen geen geld aan te verdienen. Daarom kregen ingenieurs opdracht producten te ontwikkelen die na een bepaalde tijd kapot gaan, zodat de consument ze wel moest vervangen.
.
De oorspronkelijke bedoeling was om op die manier de economie na de tweede wereldoorlog een duw in de rug te geven, maar vandaag is het een platte truc geworden om ons als consument alsmaar meer te laten consumeren, terwijl dat niet echt nodig is, zoals in deze reportage  (sabotage printers)  wordt aangetoond!

---------------------------------          ---------------------------------------..--------------------------------------------------------